SERVICII profesionale DE MARKETING

Dacă sunteți în căutarea unei agenții de marketing care să vă aducă rezultate remarcabile în activitatea desfășurată, o agenție cu care să colaborați activ și cu care să aveți o comunicare eficientă, noi suntem, cu siguranță, o alegere ideală:

01. Consultanță

Oferim consultanță detaliată firmelor care caută să-și optimizeze strategiile de promovare, ajutându-le să-și dezvolte abilitățile de marketing intern.

02. Social Media

Specializați în managementul paginilor de social media, interacționăm activ cu audiența și creăm campanii eficiente organice, dar și plătite, pe toate platformele de Social Media.

03. Creare de conținut

Oferim servicii de top în crearea de conținut vizual pentru marketing, incluzând fotografii, videoclipuri și materiale interactive pentru social media.

Planurile noastre includ

Crearea unei strategii de marketing

La începutul fiecărei colaborări, vom stabilii de comun acord împreună cu clientul strategia pe care o vom aborda, platformele pe care vom posta și frecventivitatea postărilor.

Crearea unor concepte de videoclip

Odată ce am stabilit strategia, ne vom îndrepta atenția înspre a crea concepte de videoclipuri, ce vor fi realizabile într-un mod constant, eliminănd problema lipsei de conținut.

Crearea materialelor foto video

Spre deosebire de majoritatea agențiilor media ce oferă servicii de marketing, noi vom crea integral toate materialele foto/video necesare campaniei de marketing, implicarea necesară din partea managerului fiind minimă.

Social media management

Ne vom ocupa de crearea paginilor de social media relevante, postarea conținutului creat pe acestea. vom răspunde la toate mesajele, review-urile și comentariile, dar vom fi atenți și la modul în care arată profilurile paginilor sociale.

Deplasare în Jud. Brașov

De fiecare dată când va exista o oportunitate de creare de conținut, sau când crearea de noi materiale sunt necesare, transportul este inclus în prețul abonamentului.

Training creare de story*

Dacă nu alegeți să optați pentru serviciul nostru de story posting, noi vă vom oferi consultanță pentru a putea crea story-uri profesionale și de impact.

Servicii de design

Pentru fiecare ocazie unde va fi nevoie de servicii de design, atât pentru paginile de social media, cât și pentru uz în folosul clientului (flyere, afișe, etc.) acestea vor fi incluse în prețul abonamentului.

Social media paid ads*

Dacă în planul ales aveți inclus serviciul de social media paid ads, la cerere, noi vom administra un buget prestabilit de dumneavoastră, separat de abonamentul ales, care va fi alocat corespunzător.