Rovra by Barberstore

 

Recent, agenția noastră media a avut ocazia de a colabora cu prestigiosul Barberstore pentru a realiza o serie de fotografii profesionale ale produselor Rovra. Proiectul a început când echipa Barberstore ne-a contactat, recunoscând nevoia lor de a avea imagini de înaltă calitate care să reflecte spiritul brandului Rovra.

Pentru a capta esența autentică a produselor, am decis să le fotografiem într-un salon de barbering real, plasându-le astfel în „mediul lor natural”. Acest decor ne-a permis să subliniem nu doar calitatea produselor, dar și legătura lor intimă cu lumea stilului și grooming-ului masculin.

În ciuda ambientului natural al salonului, am folosit echipamente profesionale de iluminat și fotografie pentru a asigura că fiecare produs Rovra este prezentat în cel mai bun mod posibil. Fiecare fotografie a fost atent compusă pentru a evidenția detaliile fine și finisajele premium ale produselor, de la designul elegant până la texturile bogate.

Rovra by Barberstore

Rezultatul final a fost o colecție de imagini care nu doar că prezintă produsele Rovra într-o lumină excepțională, dar și povestesc despre arta și măiestria din spatele fiecărui produs.

Prin acest proiect, am reușit să captăm esența brandului Rovra și să oferim Barberstore un portofoliu vizual care să le sporească prezența online și să le atragă și mai mulți clienți pasionați de grooming și stil.