Rolul nostru în acest proiect ambițios a fost complex și pluridisciplinar. În primul rând, am colaborat strâns cu echipa Provmen pentru a structura conținutul cursului. Acest proces a implicat definirea obiectivelor de învățare, alegerea temelor relevante și crearea unui cadru didactic care să faciliteze înțelegerea și practica. Am acordat o atenție deosebită asigurării că fiecare modul este atât informativ, cât și captivant, garantând astfel o experiență de învățare de neuitat pentru cursanți.

Partea de producție video a fost o altă piatră de temelie a proiectului nostru. Echipa noastră de profesioniști a filmat sesiunile de instruire în salonul Provmen, folosind echipamente de ultimă generație pentru a capta fiecare detaliu al tehnicilor prezentate. Fiecare lecție a fost filmată din mai multe unghiuri, pentru a asigura o vizualizare clară și detaliată a procedurilor și stilurilor de tuns.

Cursuri Provmen

Curs de Perfecționare Online

 

În lumea dinamică a hairstylingului, menținerea pasului cu cele mai noi tehnici și tendințe este esențială pentru succesul profesional. Recunoscând această nevoie, salonul Provmen din Brașov, renumit pentru serviciile sale excepționale și abordarea inovatoare în frizerie, a decis să împărtășească expertiza sa printr-un curs de perfecționare destinat frizerilor intermediari. Proiectul nostru a fost de a transforma această viziune într-o realitate accesibilă și interactivă în mediul online.

Montarea cursului a fost realizată cu o grijă meticuloasă. Am integrat elemente grafice, subtitrări și materiale suplimentare pentru a facilita înțelegerea și retenția informațiilor. De asemenea, am inclus segmente interactive, cum ar fi teste de autoevaluare și exerciții practice, pentru a încuraja angajamentul activ al cursanților.

Lansarea cursului a fost un succes remarcabil, atrăgând participanți din întreaga țară, dornici să-și aprofundeze cunoștințele și să-și îmbunătățească abilitățile în arta frizeriei. Feedback-ul pozitiv din partea cursanților a subliniat eficacitatea abordării noastre cuprinzătoare și calitatea conținutului cursului.

Acest proiect a fost nu doar o oportunitate de a consolida poziția Provmen ca lider în domeniul hairstylingului, ci și o demonstrație a abilităților noastre de a crea soluții educaționale digitale de înaltă calitate. Prin colaborarea noastră cu Provmen, am reușit să aducem experiența salonului în lumea digitală, deschizând un nou orizont de posibilități în educația profesională pentru frizerie.