Nuntă tradițională în Poiana Brașov

O celebrare a iubirii și Tradiției

Am avut deosebita onoare de a imortaliza momente unice la o nuntă fermecătoare în Poiana Brașov, o ceremonie vibrantă ce a îmbrățișat cu mândrie frumusețea folclorului românesc. Acest eveniment memorabil a fost nu doar o celebrare a iubirii dintre miri, ci și o redescoperire a bogăției culturale românești.

Decorul natural al Poianei Brașov a oferit fundalul perfect pentru această ocazie specială, iar specificul folcloric s-a reflectat în fiecare detaliu – de la vestimentația tradițională a mirilor și invitaților, până la muzica autentică și dansurile populare. Am surprins fiecare moment, de la ceremonia emoționantă, până la petrecerea vibrantă, evidențiind bucuria și culoarea care au umplut ziua.

Mirii, îmbrăcați în costume tradiționale românești, au fost imaginea pură a eleganței și a bucuriei. Fiecare fotografie a captat strălucirea și fericirea lor, oferind o fereastră spre sufletul acestui eveniment unic. Zâmbetele lor și ale invitaților, înconjurate de peisajul montan impresionant, au creat o atmosferă de poveste.

Ne onorează feedback-ul pozitiv primit de la mirii extrem de mulțumiți de modul în care am reușit să surprindem esența acestui eveniment special. Acest proiect nu a fost doar o oportunitate de a documenta o zi importantă, ci și o experiență culturală profundă și îmbogățitoare.