Alergăraș

Imortalizând Pasiunea și Determinarea în Făgăraș

În inima pitorească a României, la poalele munților Făgăraș, am avut onoarea de a documenta Alergăraș, un maraton vibrant care marchează începutul verii. Acest proiect a fost o oportunitate de a capta esența sportivității și emoția pură a participanților într-o cursă ce testează limitele rezistenței umane.

Scopul nostru a fost de a surprinde fiecare moment de efort, bucurie și triumf al alergătorilor. Echipați cu camere și entuziasm, ne-am poziționat strategic pe traseu pentru a prinde cele mai autentice expresii ale concurenților în timp ce se luptau cu rampa și cu propriile lor limite. Fiecare cadru surprins este o poveste de perseverență, o mărturie a pasiunii și a determinării.

Imaginile reflectă diversitatea participanților, de la atleți experimentați la amatori entuziaști, fiecare cu povestea sa unică. În fiecare transpirație și zâmbet, am reușit să captăm spiritul Alergăraș – un amestec de competiție acerbă și camaraderie sinceră.

Rezultatul este o galerie foto care nu doar documentează evenimentul, dar și inspiră și emoționează. Fiecare fotografie este un tribut adus curajului și bucuriei de a alerga, capturând frumusețea și spiritul competitiv al maratonului Alergăraș . Suntem onorati să fim parte din acest proiect și să contribuim la eternizarea acestui eveniment excepțional.